KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Iets te vieren?

unnamed
unnamed

Kinderfeestjes

Wil jij een leuk feestje organiseren maar wil je iets unieks? Of wil je iets uitdagends om nooit meer te vergeten?
Lijkt het je leuk om in het echt Fortnite, PUBG, Call of Duty of Brawl Stars te spelen? Het kan!
Lasergamen is het ultieme kinderfeestje voor jou. Overallasergamen organiseert & begeleid de feestjes voor kinderen vanaf 8 jaar.

Wat houd het in?

Lasergamen is geschikt vanaf 8 jaar en kan met maximaal 20 deelnemers tegelijk gespeeld worden.
Tijdens dit toffe kinderfeestje kies jij je favoriete locatie en bepaal je zelf hoelang je wilt lasergamen. Deze activiteit is voor zowel stoere jongens als meiden die houden van een spannende uitdaging.
Alle deelnemers krijgen een vest en een gun die ze nodig hebben om het spel te spelen.
Zodra de begeleider van OveralLasergamen de activiteit heeft gestart is het de bedoeling dat de kinderen elkaar raken middels (onzichtbare) laserstralen.
De kinderen kunnen het spel spelen in teamverband of individueel.

Als de tijd om is dan verzamelen alle deelnemers zich bij het startpunt en zal de begeleider van OveralLasergamen de scores delen, wie heeft er gewonnen?!

Wat kun je van ons verwachten?

Professionele begeleiding:
– Tijdens het kinderfeestje zal er altijd een begeleider van OveralLasergamen aanwezig zijn. De begeleider start en eindigt het spel, helpt de kinderen met het vest aan doen en van te voren een instructie geven. Ook zal de begeleider de kinderen in de gaten houden en helpen als iets niet werkt.

Speluitleg:
– Wij zullen beginnen met een instructie. we leggen de kinderen uit hoe het spel werkt, hoe het wapen werkt en hoelang het potje zal duren.
De begeleider zal ook vertellen wat het speelveld is als de activiteit bijvoorbeeld in het bos plaats vind. Als laatste zal de begeleider vertellen hoe de kinderen kunnen zien/horen wanneer het spel afgelopen is en wat ze moeten doen als er iets niet werkt.

Materiaal (Guns en Vesten):
– De begeleider van OveralLasergamen zal de materialen meenemen naar de speellocatie. We zijn in bezit van 20 guns & vesten, het spel kan dus met maximaal 20 deelnemers tegelijk worden gespeeld.
Uiteraard is het mogelijk om met meer vriendjes te komen, na een potje kan de andere groep zich uitleven, waarbij de eerste groep even kan uitrusten (Het kan best intensief zijn als je telkens aan het rennen bent). De teams kunnen na enkele potjes gemixt worden zodat iedereen een keer met elkaar gespeeld heeft!

unnamed
unnamed

            Uitnodiging

Uitnodiging

Voor jou ultieme kinderfeestje wil jij natuurlijk ook een toffe uitnodiging waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt om naar jou feestje te komen, deze hebben we alvast voor jou gemaakt!

uitnodiging
Klik om te downloaden

Partners

Cupcakes & Lasergamen

Een feestje zonder iets lekkers? Wanneer je jou kinderfeestje reserveert via OveralLasergamen ontvang je 10% korting op heerlijke cupcakes om jou feestje compleet te maken! Wij nemen deze mee naar jou Lasergame verjaardag zodat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken!

Kijk op de website van Lily’s Bakery wat de mogelijkheden zijn of klik op het logo hieronder.

Stichting Altijd Feest

“Een feestelijke verjaardag is niet voor alle kinderen weggelegd. Wanneer je iets verder kijkt, zie je gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om voor hun jarige kind een kinderfeestje te organiseren. Simpelweg omdat de financiële situatie dit niet toelaat. Helaas komt dit vaker voor dan je denkt, en ook dichterbij dan je zou verwachten.”

Stichting Altijd Feest zet zich in voor minderbedeelde kinderen in de omgeving van Barendrecht en Albrandswaard.
Stichting Altijd Feest biedt de mogelijkheid om de jarige kinderen van deze gezinnen alsnog een verjaardagsfeestje te geven.

We zijn dan ook verheugd te vermelden dat wij partner zijn van een mooie stichting, Stichting Altijd Feest.

Schuiven naar boven