KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

LogoAbelkopie

Lasergamen via OveralLasergamen.nl is ook beschikbaar via Abel.

Wat is Abel?
Abel. is een restaurant gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden; een horecagelegenheid die ook een volledig dagje uit kan verzorgen.Inmiddels heeft Abel. zich uitgebreid met een tweede restaurant; Tasman. Tasman is een kindvriendelijk, stoer horeca- en recreatiebedrijf en ligt direct naast het Klimbos!

Abel Activiteiten
Abel biedt activiteiten aan voor kinderfeestjes, groepsuitjes, schooluitjes, bedrijfsuitjes en familie uitjes. Een kleine selectie activiteiten welke ook leuk te combineren zijn: (Foot)Golf, Shooting Experience, Klimmen in het Klimbos, een fietstocht en Lasergamen.

Lasergamen
OveralLasergamen.nl organiseert het Lasergamen bij Abel Activiteiten. Lasergamen kan gecombineerd worden met meerdere activiteiten (bij grotere groepen) maar ook als enige activiteit! Lasergamen is geschikt voor jong en oud op een mooie locatie in/rondom het Klimbos van Abel. Na het Lasergamen loopt u het Klimbos uit en daar vind u Tasman. Hier kunt u weer even op adem komen van uw Lasergame avontuur onder het genot van een hapje en drankje!

Schuiven naar boven