KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Professionele uitrusting

Bij OveralLasergamen maken we gebruik van professionele lasergame uitrusting, een van de redenen waarom we de leeftijdsgrens vanaf 8 jaar hanteren is omdat onze lasergame wapens ongeveer 1500 gram wegen en een lengte van 70 cm lang hebben. Over het algemeen kunnen de lasergame wapens vanaf deze leeftijd goed vastgehouden worden en word het spel ‘begrepen’.
In totaal beschikken we over 20 wapens en vesten.

Laserguns: Intager Raptor 3

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur van Intager, namelijk de Raptor 3. Naast iedere lasergun, behoort een tactisch vest tot de standaard uitrusting. Dit vest is draadloos verbonden met de lasergun en heeft extra sensoren voor een betere spelbeleving.

Op het wapen zit standaard een scope waarmee je nog makkelijker kan richten op je tegenstander.

De Raptor 3

Tactisch Lasergame vest

Met het draadloze vest ben je aangekleed in een paar seconden.

Ready, Set, GO. Wat een stoere uitstraling! Door de draadloze communicatie heb je geen last van draden naar de lasergun toe, dit alles maakt het zeer simpel en comfortabel om te dragen!

Onze vesten hebben een universele pasmaat die geschikt is voor elke speler. Van klein kind tot bodybuilder!

H0f312492f46c458a850a12a4c5399d0dL[1]

Scope / Vizier

Ieder wapen is uitgerust met een scope ofwel een vizier.
Hiermee is het nog realistischer lasergamen, alsof je Call of Duty of PUBG reallife aan het spelen bent! Het rode puntje richt je op de tegenstander, je schiet en gegarandeerd raak!

De scope is onderdeel van de standaard uitrusting.

img_8667
multicolor2

Gekleurde LED's

Gekleurde LED's geven de teamkleuren en andere signalen weer tijdens het spel. Hierbij kunt u denken aan ontvangen hits, het in bezit hebben van een vlag en vele andere effecten. Het ziet er ook nog eens zeer gaaf uit in een donkere speelomgeving.

Special Shot

Naast de reguliere schoten, kun je een special shot activeren op het wapen. De range is korter en het signaal is breder. Dat maakt deze special shot ideaal om te gebruiken als bijvoorbeeld granaatwerper, vlammenwerper, medische support of een andere speciale functie. Dit is voorafgaand aan het spel volledig in te stellen!

Sensoren

Het wapen bevat sensoren aan de voorkant en aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat spelers niet vals kunnen spelen en altijd geraakt kunnen worden, ook al verschuilen ze zich volledig en is alleen hun wapen zichtbaar. Dit zorgt voor een betere spelbeleving omdat alle spelers constant op hun hoede moeten zijn en geraakt kunnen worden. Hierdoor moeten ze in beweging blijven, wat het spel leuk houdt.

Het vest bevat 2 sensoren aan de voorkant op de schouders en 1 aan de achterkant op de rug. Dit zorgt ervoor dat spelers niet vals kunnen spelen en altijd geraakt kunnen worden, ook al verschuilen ze zich volledig en is alleen hun wapen zichtbaar. Dit zorgt voor een betere spelbeleving omdat alle spelers constant op hun hoede moeten zijn en geraakt kunnen worden. Hierdoor moeten ze in beweging blijven, wat het spel leuk houdt.

Lasergame obstakels

Bij de uitrusting horen ook obstakels voor in de lasergame arena!
Op de locatie maken we veelal gebruik van de obstakels die beschikbaar zijn. Wil je spelen op een locatie waar je te weinig of geen obstakels hebt of wil je je eigen locatie niet verbouwen?
Huur onderstaande camouflage obstakels voor de tofste lasergame arena!

Camouflage tent

obstakel3

De obstakels zijn opvouwbare camouflage tenten. Opbouwen is simpel, de tent klapt automatisch uit. Het inrichten van een lasergame arena is hiermee nog nooit zo makkelijk geweest!
De obstakels zitten in een draagtas waardoor het makkelijk mee te nemen is. De tent is ongeveer 2 meter hoog en 1,20 meter breed, hierdoor biedt het een ideaal obstakel om achter te schuilen!

De obstakels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, we leveren namelijk haringen mee waardoor je ze goed vast kunt maken in de grond!

Max. 10 beschikbaar

Afmeting H x B x D: 200 x 120 x 120 cm

Schuiven naar boven