KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Wat is Lasergamen?

Lasergamen is een activiteit voor jong en oud en het kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden.
Elke speler krijgt aan het begin van het spel een vest en een wapen.
Tijdens een potje lasergame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk je tegenstanders raakt met je wapen. Aan het einde van het spel kan je zien wie de meeste punten heeft behaald.
Je raakt de tegenstander op de sensoren die op het wapen maar ook op het vest bevestigd zitten.
Het spel kan in teamverband of individueel worden gespeeld. Het is zeker een aanrader voor leuke kinderfeestjes, uitdagende bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of zomaar.

Er zijn verschillende spelregels en verschillende manieren om het spel te spelen.

Voor wie is het ?

Lasergamen is een spel voor jong en oud echter raden we wel aan om kinderen pas vanaf 8 jaar te laten Lasergamen. Onze Lasergame uitrusting bestaat uit professionele lasergame wapens, vanaf 8 jaar kunnen de kinderen over het algemeen de lasergame wapens goed vastgehouden en word het spel 'begrepen'. Lees hier meer over bij op de pagina: Uitrusting

Spelsoorten

Kies een speltype

Wanneer er op de locatie WiFi aanwezig is, kun je eventueel online spelsoorten spelen en vervolgens je lasergame wapen omtoveren tot de volgende wapens:

Professionele lasergame uitrusting

Vest inclusief sensoren

Voor een leuke spelbeleving hebben wij gekozen om vesten mee te leveren bij onze lasergame wapens. Door de extra sensoren word het spel realistischer en spannender, tevens beschermd het enigzins je kleren wanneer je Outdoor aan het Lasergamen bent!

Laserguns: Intager Raptor 3

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur van Intager. Dit is de Raptor 3, dit wapen leveren wij in combinatie met een vest met extra sensoren voor een betere spelbeleving. Op het wapen zit een ‘scope’ waarmee je nog makkelijker kan richten op je tegenstander. Gaat dit jou helpen om de hoogste score te behalen?

De Raptor 3 specificaties:

  •  draadloos (bluetooth connectie)
  •  Online / offline spelmogelijkheden
  •  In/Outdoor te spelen
  •  Bereik van 150 meter in vol zonlicht
  •  Mogelijkheid om verschillende geweren in te stellen
40DF3B47-19A1-4489-B1A4-3B2B0205AF5B
C1B43FED-86B2-460B-97D5-1963D1015DAB
Schuiven naar boven