KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Tarieven

Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s tijdens een spannend potje lasergamen. Ideaal voor kinderfeestjes (vanaf 8 jaar), teamuitjes of een leuk uitje met vrienden! Overal Lasergamen zorgt voor het materiaal, instructies en professionele begeleiding, en jij kiest je zelf een indoor- of outdoor locatie om het spel te spelen. Denk aan parken of bossen, in de straat of een bedrijfsuitje bij jou op kantoor! In de wereld van Lasergamen is niets te gek!

Groepen tot en met 20 personen
Ook voor kleinere groepen (onder de 20 personen) komen wij op locatie het Lasergamen geheel begeleiden en verzorgen! De activiteit zal middels professionele begeleiding van begin tot einde georganiseerd worden. Geen verdere zorgen dus!

We bieden het meest geboekte pakket aan van 1 uur Lasergamen voor € 20,- per persoon! *
In dit uur zullen er na de uitleg & briefing gemiddeld 4 potjes gespeeld worden met korte tussenpauzes om weer even op adem te komen, de scores te bekijken en nieuwe speltactieken te bespreken!

Langer spelen is uiteraard mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

* Buiten regio Lansingerland / Zoetermeer / Pijnacker of Rotterdam kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Lasergamen op locatie

Groepen vanaf 20 personen

We komen graag bij jullie op locatie, we begrijpen dat iedere locatie en grote van de groep anders is. Daarom ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie om een goed beeld te hebben van de locatie en de wensen. Naar aanleiding van de locatie, aantal deelnemers en wensen maken wij een persoonlijk plan. 

Wanneer u het formulier op deze pagina invult zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen.

In de wereld van Lasergamen is niets te gek!

    Schuiven naar boven