KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Lasergamen in een supermarkt

IMG_6542

Teamuitje

Ga de strijd aan met je collega’s tijdens een spannende competitie Lasergamen op eigen locatie! OveralLasergamen zorgt voor het materiaal, de instructie en professionele begeleiding. Locatie? Gewoon in uw eigen supermarkt!

Nadat alle vakken gevuld zijn, de winkel schoon is en alle medewerkers klaar zijn kunnen wij aan de slag!
Lichten uit, beschutting maken door kratten en karren in de paden te zetten of alle kratten bier of de toiletrollen te verplaatsen zodat deze jou en je team beschutting geven tijdens het Lasergamen!

Lasergamen is een hele belevenis en daarom ook niet alleen voor het jongere personeel. De actie, het spel, de strijd om te winnen maakt het leuk voor iedereen! Je kunt het zo actief maken als je zelf zou willen, ervaring leert dat iedereen even fanatiek is tijdens het spel!

Teambuilding
Met meerdere teams een avond spelenderwijs elkaar leren kennen, tactiek verzinnen (of afkijken) en de strijd aan gaan!
Verdeeld in teams speel je afwisselend een spel in competitie vorm. Zie het schema gedeeld op deze pagina.

Tussendoor wissel je de wapens door zodat je even op adem kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit geeft jouw team tijd om weer op te laden en eventueel de tactiek van je volgende tegenstanders te bekijken (of af te kijken!).

Geïnteresseerd in een tof teamuitje in uw supermarkt? We begrijpen dat iedere locatie en teamuitje anders is, daarom maken we graag vrijblijvend een persoonlijk voorstel aan de hand van uw wensen. Hiervoor kunt u onderstaand contactformulier invullen.

    Schuiven naar boven