KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Fun is one of the most important and underrated ingredients in any succesful venture.

OveralLasergamen bestaat sinds 1 augustus 2020 en is  door twee vrienden opgericht. Bas en Jeffrey uit Berkel en Rodenrijs, al jaren gaan ze met hun vriendengroep indoor Lasergame locaties af om daar te spelen. Grote kinderen? Nee, indoor Lasergamen is vaak 15 minuten intensief rennen, strategie verzinnen en winnen! En ja wat hadden we een plezier!

In de eerste lockdown van 2020 kwam dan het idee om zelf iets te gaan ondernemen met Lasergamen. Maar alle locaties zijn gesloten? Klopt! Hoe tof zou het zijn om dit op locatie te gaan doen, in de buitenlucht.. perfect geschikt in de rare tijd waarin we leven toch iets leuks te doen. Samen gingen we om de tafel zitten en bespraken we ons plan. Toen kwam de volgende uitdaging, welke uitrusting ga je aanschaffen? We moesten leveranciers af! Zo’n grote markt is het in Nederland gelukkig niet dus we kwamen uit bij 2 leveranciers. Wat was dat vervelend, verplicht Lasergamen om te ervaren hoe het werkt en welk systeem het beste aan zou sluiten bij onze wensen. Daar stonden we dan bij onze tweede afspraak bij Intager in Beverwijk, tegenover elkaar, volledig in uitrusting tegen elkaar te schieten. Toch genoten we ervan en wisten we zeker dat we dit moesten doen!

We hadden een afspraak staan bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam, we hebben OveralLasergamen.nl ingeschreven en zijn de troste eigenaren geworden van dit bedrijf. Lasergamen op locatie, dat is wat wij met veel plezier gaan aanbieden!

Maar waarmee onderscheiden wij ons?

Omdat we een klein bedrijf zijn welke momenteel over 10 Lasergame wapens en vesten beschikt, onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak op activiteiten / projecten en daarbij zijn we gericht op consumenten. Vaak is er een minimum aantal spelers van 10 verplicht om überhaupt een boeking te kunnen maken, wij stellen geen minimaal aantal en eventueel meer dan 10 spelers is ook geen probleem. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, iedereen is bij ons welkom. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn (Hoeveel deelnemers, hoelang u wilt spelen, locatie en budget), naar aanleiding van uw wensen stellen wij een persoonlijk plan op. Wij denken samen met u mee om tot een geslaagde activiteit te komen, dat is tenslotte waar u ons voor inhuurt!

Inmiddels, in 2022 hebben we onze uitrusting mogen verdubbelen. We beschikken nu over totaal 20 van de nieuwste Lasergame wapens en vesten!

We hopen u een kleine inkijk te hebben geven in ons bedrijf, mocht u vragen hebben kunt u deze uiteraard stellen via ons contact formulier. Tot snel bij een van onze reserveringen!
img_8717

Don't wait for the right moment to start the bussisnes. It never arrives. Start whenever. Now.

Schuiven naar boven