KVK 78541220     OveralLasergamen.nl      info@OveralLasergamen.nl

Lasergamen op kantoor

Teamuitje

Ga de strijd aan met je collega’s tijdens een spannende competitie Lasergamen op eigen locatie! Overal Lasergamen zorgt voor het materiaal, de instructie en professionele begeleiding. Hoe tof is het om je eigen werkomgeving om te bouwen tot lasergame arena!

Kantoorlampen uit, bureau’s op zijn kant, disco en laserlampen aan! Nadat we met meerdere lampen, een rookmachine en muziekbox een toffe sfeer hebben gecreëerd is het tijd om de lasergame arena te betreden en je collega’s af te schieten!

Lasergamen is een hele belevenis en daarom ook niet alleen voor het jongere personeel. De actie, het spel, de strijd om te winnen maakt het leuk voor iedereen! Je kunt het zo actief maken als je zelf zou willen, ervaring leert dat iedereen even fanatiek is tijdens het spel!

Teambuilding
Met meerdere teams een avond spelenderwijs elkaar leren kennen, tactiek verzinnen (of afkijken) en de strijd aan gaan!
Verdeeld in teams speel je afwisselend een spel in competitie vorm.

Tussendoor wissel je de wapens door zodat je even op adem kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit geeft jouw team tijd om weer op te laden en eventueel de tactiek van je volgende tegenstanders te bekijken (of af te kijken!).

Geïnteresseerd in het lasergamen bij jou op kantoor? We begrijpen dat iedere locatie en teamuitje anders is, daarom maken we graag vrijblijvend een persoonlijk voorstel aan de hand van uw wensen. Hiervoor kunt u onderstaand contactformulier invullen.

    Schuiven naar boven